Mer sjukdomar

Nu är alla tre sjuka. Känns som det aldrig kommer ta slut med sjukdomar. Neo är feberfri men har nu fått en hosta som inte är va denna värld och är trött, Linn har feber och ögoninflammation och våran krigarprinsessa Tess är sjukast. Igår fick hon akuta smärtor i magen så ont har jag aldrig sett henne ha och paniken i hennes ögon hon hade, stackars Tess. Ringde 1177 och berättade vad som hänt och vi fick en akuttid på vc. Så det var bara att ringa hem Jonas som tur var så var han redan på väg så han hämtade Tess och åkte iväg. På Vc tog dom prover och klämde och kände, Dom hittade blod i urinen, vilket betyder en urinvägsinflammation eller njurbäckeninflammation, dom skulle skicka proverna på odling och hon fick iaf börja med en antibiotika kur redan igår och hoppas hon inte behöver nån starkare variant.

Imorse så ringde jag våran BVC, och berättade om Tess, och berättade min oro, hennes kraftiga smärtor i magen och hennes illamående. Samt om dom misstänker nått mer ang varför dom skickade proverna på odling. Och Kajsa är verkligen en klippa hon lugnade mig och lovade att ringa upp innan hon for hem för dagen. Vilket hon gjorde, det viktiga är ju att få i Tess näring just nu och allt hon villa äta ska hon få äta. Och det har varit en helt ok matdag. MEn hon tyckte om hon fick mer smärtor i magen så tyckte hon att vi skulle åka in till akuten..men som tur är så har hon inte haft mer ont än. Hon gjorde kväll redan 6 ikväll och sover förhoppningsvis hela natten.

Jonas min klippa, har Jobbat hemifrån idag för att hjälpa mig. gud vad skulle jag göra utan honom. Imorgon blir de fortsatt vab för mig, men ska med jobbet och äta jullunch på Nordanågården ska bli himla trevligt.

Gilla(0)Ogilla(1)

One thought on “Mer sjukdomar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.