Bloggen bortglömd

Har totalt glömt bort att blogga, får bli mitt nyårslöfte att blogga mer.

Vilka lugna dagar vi har haft dessa dagar efter jul, både jag och Jonas är ledig en vecka, och gud så skönt det är. Vi har i te gjort nått speciellt, hälsat på vänner, latat oss, ätit god mat och latat oss lite till.

Idag var vi in till Solbacken, inflrskaffade allt som har med lusmdelel och luskam att göra då våra vänners dotter hade dessa varelser i håret. Vi luskammade oss alla idag och vi hittade inget, såå skönt. Men luskammningen fortsätter ett tag till för att vara på säkra sidan. Bara man hör ordet lus så börjar de klia.

Nyårsafton blir på hemmaplan med min ena bror och hans familj, kommer bli riktigt trevligt. Blir vår första nyårs ihop i vuxenålder och även Li  min brorsdotter kommer att vara med så roligt. Vi ska äta gott och spela sällskapspel tillsammans..

image

 

Gilla(1)Ogilla(0)

One thought on “Bloggen bortglömd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.