Andra advent

Vi har haft en riktig mysig helg. Igår lördag så jobbade Jonas så jag och barnen såg adventskalendern och mös på hemma tills Jonas kom hem. Vi åt en god middag och när de var dags för att sova somnade barnen nöjda och glada över dagen. Och jag och Älsklingen såg en julfilm och åt chipsen som var kvar. Sen hade vi alla barnen i sängen, trångt men mysigt.

Idag söndag, vaknade barnen klockan 6. Bara att stiga upp, slog på radion och bryggde kaffe och ser att det snöar, såå mysigt. Vart frukost och sen kollade vi på Sunes Jul, Neo älskar sune och tycker Familjen Andersson är lite knäppa och super roliga.

Efter lunchen så åkte vi och gjorde en stor handling, vilket var välbehövlig. Rensade ut vårt skafferi i morse på halv tomma förpackningar och pakiterade om. Nu har vi gott om plats igen. Om man bara kunde hålla den ordningen jämt…

image

 

 

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.