Mitt i veckan

Nu har jag gjort min tredje arbetsdag på mitt nya jobb, jag lär mig nya saker hela tiden. Försöker att vara effektiv och jobba med tempo det blir bättre och går fortare.

image

Detta har jag bla gjort idag, det är fronten till en balkong.

Det hade gått bra för barnen på förskolan, trötta och hungriga var dom nör vi kom hem så det var bara att ställa sig vi spisen och ta ett nytt rekord i att göra middagen fort. Idag åt vi fiskpinna, potatis o sås. Neo åt massor han tyckte de var såå gott, som han sa. Till kvällsfika åt han mästan 1 liter yoghurt med puffar i. Han vaknade vid 22 och klagade på ont i magen och ville sova  i vår säng. Det närks att dom är på föris heltid då dom är som plåster på oss när vi kommer hem, vilket är såå mysigt…

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.