Måndag

Har äntligen satt mig ner i soffan. Dagen har gått riktigt bra, barnen var såklart trötta efter  att ha varit på förskolan mellan 06:30-16:15 men det gick helt klart över förväntan. Istället för att slå ihång tvn medans jag lagade maten så fick dom hjälpa till. Vilket uppskattades av dem båda. När Jonas kom hem med linn så överröste jag henne med pussar, som jag saknat vår lilla solstråle. Det hade då gått bra att vara hos mormor o Morfar. Barnen gick i säng halv 7 och somnade direkt så dom var nog trötta.  När dom somnat så for jag på århundradets första grupp träning. Har ju inte varit på grupp träning på 2 år och idag var de tabata, träningsvärken kommer ta död på mig imorgon och speciellt Onsdag. Resten av kvällen har bestått av tvätta och vika gårdagens tvätt som blivit torr.  Ssmt gjort min matlåda för morgon dagen lax med vitkålsstuvnimg och en kall dillsås.

image

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.