Tisdag hemma hos oss

Idag var de förskola för de större. Och jag passade på att bjuda hit fina Berit på kaffe och pratstund. Hon är ett riktigt lyckopiller energin är påfylld och under dom timmar hon var här så var de mycket skratt.

image

Innan hämtning av barnen vart de en sväng till Kåge för handling och köpa en blomma till en av Fröknarna som ska sluta. Neo vart super glad då Jonas följde med så Neo åkte bil hem och Tessan cyklade och jag joggade. Sen vart de mellis och en lugn stund i soffan för barnen.

Efter middagen kom  Emma som skulle vara här en stund, och så roligt att Lo kom över och lekte också. Fick en super god äppelmos av svärfar och Shopiah som ska på gröten till frukosten i morgon.

Imorgon ska ni få se vad min underbara svärmor kom med för nått, var så glad <3

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.