Bvc, kalas och nya kläder

Tänkte skriva vad vi gjort de senaste dagarna. Fredagen började med ett Bvc besök för Linn, denna gång var de bara Jonas som for. Besöket gick bra, hon låg lite lite under sin kurva så lite mer fett i maten dessutom har hon varit lite mindre matglad förra veckan. Efter lunch så kom våra vänners pojkar hit, dom skulle vara här några timmar då de körde ihop sig med barnpassning vilket gick toppen, mot slutet var de lite svettigt för min del för då kom två barn till så jag roddade 7 barn själv i åldrarna 11 månader till 6 år.

När Jonas kom hem så packade vi in oss i bilen körde och lämnade Linn hos farmor o BoE, tusen tack för att ni ställde upp❤️ För att sen köra vidare mot skehamn där vi var bjudna på go middag. Barnen hade superkul och deras hund Disa överlevde kvällen, våra barn eller kanske ska säga Tess älskar deras lilla hund. Fick även prova htc vive så jäkla roligt spel, Neo var helt såld, han lagade bilar han har typ inte pratat om nått annat sen dess. Vart en sen kväll för barnen som slockade i bilen  på väg hem..

Lördag och äntligen dags för Emmas Kalas som var på Leos lekland. Emma var super fin i sin prinsessklänning och självklart var kalaset i prinsessrummet. Det bjöds på hamburgare djungelswisch, popcorn godis och slusch och framförallt massor av lek till barnens stora glädje. Hoppas Du hade en super rolig dag Emma.. Barnnen var riktigt trötta nör vi kom hem så att få isäng dom var inget problem..

Jonas tog tag i saken och fyllde pp barnen garberob nu inför förskole starten, han var riktigt smart och gick in till kappahl och sa vad han skulle ha och vilka storlekar så plockade dom i hop och så var de bara att välja, smart och man sparar ju massa tid. Han tyckte de var super smidigt så han handlar mer än gärna kläder till ungarna.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.