Bad Moms

Nu har jag och Frida varit på Bio, vilken rolig film och hög igenkännings faktor på många saker och många skratt blev de. Köpte en 70% lindts chokladkaka med smak av mint, så god den räkte hela filmen och har kvar till morgondagens kaffe dessutom. Var riktigt skönt att komma från barnen för Tre timmar välja vilken musik man vill, och inte Kalas Fredrik eller katastrofe som Neo helst lyssnar på eller varför inte Marcus och Martinus . Om ni inte vet så är de Norska artister så numer här hemma så sjunger vi på norsk, var sjukt längesen man snacka norska. Min pappa bodde ju i norge en period nör jag var yngre gick typ i femman så från Juni till Augusti  och ibland varannan helg bodde jag i Norge. Hade världens bästa sommarlov, red häst varje dag och träffade många kompisar och bodde själv i en stuga, en galen sommar.

image

Hittade denna bild från fiskecampingen på google, ser exakt ut som  de gjorde för då vi var där. Detta inlägg spårade ut lite grann..men det bjuder jag på

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.