Tess 3 år

I lördags var de dags, Tess fyllde tre år. Hennes dag kunde inte bli mer perfekt. Hon somnade med ett leende på läpparna och de sista hon sa innan hon somnade var mamma jag älskar dig ❤️ Åh min fina tjej.

Hon fick massor av fina presenter, av oss fick hon solglasögon, en pärlburk, cd sagor, ett spel vilda katten, en klocka, ett hästtävlingssett från Schleich och ett par glittriga ballerina skor, och byxor till sin skrållan docka. Av farmor fick hon ett pärlplatte sett, hemsydda dockkläder som var super fina, kläder, klackskor, och smycken och en morgonrock till skrållan, av Boe fick hon playmobil hästar, Frida med familj fick hon Frozen dockor Anna o Elsa och ett barn Uno, av mormor o Morfar pengar, en käpphäst och en skällande och hoppande hund.

image

Idag firades hon av farfar Shopiah och Emma, hon fick en häst med en barbieryttare samt att Shopiah hade med sig finsa saker från Indonesien, tjejerna fick varsin super fin klänning och Neo fick ett sett med shorts och tshirt och långärmad samt att dom fick nya skor.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Tess 3 år

Kommentera