livet är på topp

image

Äntligen är denna arbetsvecka över, Jonas har äntligen semester efter en mycket intesiv arbetsvecka och nästa vecka får vi våran Nya Ford Edge så semestern kunde inte börja på ett bättre sätt.

Älsklingen är på Nordic Lights sommarfest, själv stannade jag hemma denna gång, älskar deras fester för dom sparar inte på nått men är riktigt skönt att vara pigg imorgon för man brukar inte vara hemma förns 03 och trots jag inte dricker alkohol så är de tungt med barnen dagen efter med lite sömn i kroppen.

Jag och barnen har haft en riktigt bra dag iaf. Vi hälsade på grannkvarteret då Neo ville Leka med Josef. Passade på att lämna Tess o Neo för att gå till förskolan och hämta vagen. Gick superbra.

Ikväll när barnen somnat så gick jag ut och fortsatte måla de vita på huset. Inte så mycket klar nu och min plan är att vara klar nästa helg beroende hur vädret är. Sen tog jag tag i lekrummet städade och sorterade så nu kan dom röja där inne igen, renbäddade våran säng, vikt bort tvätten samt tränat ett pass här hemma med fokus  på benen.

Nu blir de sängen..

Gilla(1)Ogilla(0)

5 thoughts on “livet är på topp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.