Kastar in handduken snart

Är så less på regn, barnen klättrar på väggarna och går oss föräldrar på nerverna. Vi har försökt vara kreativa och hittat på olika aktiviteter på dagarna men nu börjar även idéerna ta slut. Imorgon blir de en sväng till Piteå för att titta på Dragway och hoppas att det ska vara uppehåll gärna sol men jag är nöjd bara det inte regnar.

Idag har vi hälsat på farfar vi hade turen att pricka in glassbilen så vi köpte barnens favorit glassar med oss hem. Sen var de tänkt att fara till Ikea men eftersom vi inte fått adaptern till stäpvagnsuttaget så sket de sig få helt enkelt fara till veckan istället. Vi har bestämt oss för att byta ut våran soffa mot en 3 och en schäslong

image

Nu har barnen somnat och vi hade planer på att kolla om våran ny bil går in i garaget, måste möblera om lite där för att se, jag är skeptisk men jonas tror de går, så vi får se vem av oss som har rätt..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.