Grillmiddag

Gårdagen vart lyckad, vi satt i bilen före 11 och styrde mot Pite Dragway. Strålande sol och glada barn. Vi tog Linn i börselen vilket var toppen. Hon älskade att hänga där och spana in allt folk.

Till middag var vi bjudna på grillmiddag till Frida och Viktor vi spanade in deras nyinköpa västerbottensgård. Tänk vilken idyll för Are att få växa upp där. Viktor satte ribban när det gällde mat, vet inte hur många olika maträtter och tillbehör som serverades men otroligt mätta vart vi. Linn var helt galen i laxen och skrek så fort man inte var tillräckligt snabb med gaffeln. Efter maten gick vi en promenad och kollade in deras ägor och hörde åskan mullra långt långt bort, som typ var i Kusmark för här var de världens åskoväder medans vi var borta. Till efterrätt fick vi Fridas goda kladdkaka med glass, och även den älskade Linn ❤️ Hon älskar mat den bruden…

Idag skiner solen, blir att vara ute hela dag måste ta igen efter alla regndagar vi haft. Så strax ska jag o barnen ut och jag ska starta gräsklipparn för gräset behöver klippas..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.