Midsommar


Tänkte skriva om vår midsommar helg, men tänkte dela upp de i tre inlägg förannars blir de nog ett ända långt.

Midsommar, älskar nog denna högtid. Vi började med Sill lunch hos fina svärmor och Boe i Högåsen men Jonas syster och Are och Bernt. Det sköts luftgevär och barnen lekte på bra tillsammans. Tess vart lite trött på slutet och somnade till en kort stund mellan två stolar liggandes på mage.

Vid middagstid var vi bjudna till midsommarfirade nummer två hos Svärfar och sophiah där vi nog totalt blev 23 pers. Vi åt otroligt god mat, Antonio, Sophiah,Filip och Linn delade på två kilo räkor. Linn älskade räkor och hoppas det håller i sig, det slank nog ner en och anna räka i min mage med.

Vart dans och sång runt stången vilket barnen iaf Neo och Emma tyckte var hysteriskt roligt speciellt när vi sjöng små grodorna. Kul hade vi.

Tess lyckades med att få ström i skallen hon skulle ju klappa hästarna, luktade bränt hår men tror hon lärde sig en läxa.

Barnen fick vara uppe alldeless för länge och när dom väl kom isäng så började Neo svälla igen i ögonen och halsen blrjade klia, han hade såklart också klappat på hästarna så var bara att sätta sig i bilen och hem och hämta akut medicinen sen kunde han sova gott.

image

image

image

image

image

image

Frida lånade några bilder från dig, hoppas de var ok?.

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.