En kväll med regn

Vilken daaag, tror alla tre har varit på väldens sämsta humör idag. Inte så konstigt med tanke på helgen som vart. Så när klockan var 19 så låg alla tre i sina sängar. Och nu när dom sover så får jag dåligt samvete att jag varit hård mot dom. Men dom har varit otroligt slamsiga idag de större. Och speciellt under måltiderna. Och det känns nu när de är frukost, frukt, lunch, mellis, middag och kvällsfika och just idag var jag skälv hela dagen Jonas kom inte hem förns ikväll. Hoppas på morgondagen blir bättre och jag ska försöka att inte vara en gnäll morsa.

mellan varven har jag hunnit med tvätten samt att olja in altanen på baksidan. Är bara ytterkanterna kvar men får ta dom senare i veckan för just nu står regnet som spön i backen..

före och efter bild

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.