Längesen

Längesen jag var in här och skrev, men har varit mycket med dop, trädgårdsfix och barn.

Idag har Tess varit med farfar då jag skulle in till sjukan en sväng. Tess hade haft riktigt kul med farfar för hon har berättat för alla vi mött även dom vi inte kände att hon varit med farfar, söta unge.

Vi har köpt ny bil, äntligen! Som vi velat fram och tillbaka. Vi har varit sugna på Audi a6, volvo xc60 och Ford Edge och tillslut  vart de en Ford Edge. Lite spännande är de för dom finns inte att köpa i sverige än. Vi har ju varken provkört eller suttit i den. Så nu hoppas vi att den är större är vår Focus men den ska vara mellan en xc60 och xc90 i storlek.

image Så ser bilen ut, fast vi valde svart i färgen. I slutet på juni får vi bilen..

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.