Trädgårds fix

denna hrlg har ju gått super fort. Igår var de äntligen dags för neo att fara på kalas. Han var taggad redan när han steg upp så väntan blev ju rätt lång innan klockan blen 13. Men innan han jag och barnen göra en dubbelsats av chokladbolls smet. Neo hade kul på kalas, jordgubbs tårta, skattjakt och godis allt som neo gillar så vart en 10 poängare. När vi kom hem vart de höbg i lekparken med vänner innan middgen. Vart även en sväng dit efter maten också. Tess älskar att gunga, och Neo var och lekte med sina kompisar. Vi har börjat släppa på tyglarna lite smått när de gäller Neo att han får fara i väg med kompisar och leka. Och även vara ute själv endel stunder vilket han behöver, och inte slltid vara med sin syster.

Idag har vi gjort nytta ute på gården, vi fixade till häcken på framsidan kortade den med en halv meter och sen sllt jobb med att få upp alla pinnar. Vart även lite krattning och efter 4 timmar ute sp var alla i familjen trött och slut. Tess hon somnade till och med i jonas knä. Vi skippade att se hockeyn, vilket var ett klokt beslut då Saik förlorade. Vilket inte var otippat att dom skulle göra.

Neo hade svårt att somna ikväll så efter en stund fick han komma upp och han hjälpte till att rulla chokladbollarna i kokos vilket han tyckte var kul och de bösta av allt att han fick smaka några efter åt  sen somnade han gott.  Linn är i en fas då hon vill  ha mycket närhet nu, så hon sover på soffan tills vi gått och lagt oss. Vet inte om det beror på att hon har fått en jobbig hosta  som stör eller om hon bara behöver närhet.

image

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.