skoförvaring

Vi har haft en super trevlig kväll som spenderades med Linda och barnen. Linn busade med Linda, blir varm i hjärtat när jag ser henne med våra vänner Det är så fint. Dom större barnen lekte så fint tillsammans och neo ser upp till Josef. Vaknade på fel sida idag så det kändes så bra att avsluta denna dag med trevligt sällskap och vända den till nått positivt för jag har verkligen känt mig nere och neg till allt.

Har nu fått ett ryck, nu ska de bli ordning och reda bland barnens och våra skor, så har letat runt på internet och hittat en skohylla som rymmer 30 par skor. Tänkte ha den i garaget,  Ska visa den för Jonas och höra hans åsikt innan en ev beställning. Men vi måste hitta mer förvaring och få struktur på sakerna.

hittade denna skoförvaring på zale.se

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.