Fredag- och Skalvantar

Vi har nyss kommit hem, Neo käkar lunch och Linn vilar. Vi har varit till BVC för sex månaders koll samt en läkarundersökning och vaccination alltid lika jobbigt med sprutor. Hon ligger fint i kurvan vi hade inte vår ordinarie sköterska  utan den andra och hon vi träffade idag är rak på sak  och pekar med hela handen inte på ett otrevligt sätt utan på ett bra sätt. Hon tyckte Linn skulle Börja äta riktig mat nu till ett mål iaf, hon får gröt 2-3 ggr per dag oftast blir det två mål mellis och kvällsfika och nu blir lunchen utbytt. Så ska leta fram några recept som ska lagas i helgen.

Måste till stan till veckan, Neo nöter byxor och har tvär vuxit så en del byxor har gått sönder och har lagats men det går upp så nya byxor är de dags för.  Har även lagt en beställning på nya vantar åt dom båda. Denna gång valde vi Skalvantar från Gneis och hoppas barnen ska trivas med dom. Neo klagar på dom han har nu att dom är så hala och vårt att greppa. Hade lite svårt att bestämma färg, men grå till Tess och svarta till Neo fick de bli. Neo älskar ju sin Gneis overall och hoppas han blir lika nöjd med vantarna..

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.