Earth hour och jordskalv

Denna lördagen har varit rätt lugn, barnen fortsätter vakna i ottan så jag hade rensat, städa och tvätta innan lunch. Man hinner mycket när man vaknar tidigt men man är ju trött som tusan redan klockan 21 på kvällen.

Efter middagen fick vi trevligt främmande av farmor, BoE och hans dotter Johanna och Jonas barndomsvän R. Och när dom for så gjorde vi barnen klara för sängen och släkte ner alla lysen och deltog i earth hour och alla barn somnade en efter en i soffan. Och när barnen var omstoppade i sina sängar så la jag mig i soffan med ipaddan och kollade på ett serie avsnitt medan Jonas gick till datorn och provade de nya spelet han köpt The division om jag mindes rätt på namnet. Och runt 23 tiden så plingar de till i våra telefoner, kände ni jordskalvet? Nä vi kände inget skalv men våra grannar gjorde de. Skumt. Vid 22:55 var jag och hjälpte Neo på toa så borde ha känt de tycker jag.

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.