Badhuset

Igår när farmor och BoE var här så frågade vi om dom kunde ha Linn nån timme idag då vi hade tänkt fara med neo och Tess på badhuset, självklart gick de bra. Så när Tess vaknat från vilan satte vi kurs mot stan. Lämnade Linn hos farmor, och sen till Edda för bad. Tess är lite motsträvig till duschen där men det gick bra till slut. Och roligt hade dom. Vart lagom längd ca 1 och tjugo minuter sen var vi alla hungriga så då klev vi upp och gjorde oss klara för att fara till farmor och äta middag. Linn hade haft de toppen bra, och såg inte ut att ha saknat oss.

image

Vi fick spagetti och köttfärssås så gott, är nog min favoriträtt och hemmagjord glass till efterrätt, tur man har flera magar, en matmage  och en efterrättsmage 🙂 åt alldeles för mycket va allt. Vi har haft trevligt besök av vänner ikväll dessutom, så denna dag kunde inte sluta på bättre sätt.

Gilla(1)Ogilla(0)

One thought on “Badhuset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.