6 månader

Idag blir Linn 6 månader, så fort detta halv år ha gått, ETT halv år har bara svischat förbi. Så roligt att se hennes utveckling och framsteg hon gör. Min lilla tjej som ska döpas om ca en månad dessutom. Har lite smått panik över den saken, vi tog första bästa datumet som var ledigt och tyckte 1 maj är långt bort, men det är de ju inte. Inbjudnings korten borde komma imorgon eller i övermorgon och sen är de bara att leka brevbärare.

Linn älskar mat flaskan är inte alls lika intressant längre. Kommer ihåg Neo som knappt ville äta mat utan helst ville leva på välling. Tess var mer intresserad av maten men Linn är helt galen, och tycker allt är gott och äter med stor aptit och viftar med armar när skeden närmar sig munnen, så man får parera så hon inte viftat ut maten från skeden med armarna.

Jonas var tvungen rycka ut på jour jobb nu till lbs, hela lastbilsstationen ligger nere så alla terminaler står samt lastbilar så lite brådis äre att få igång de. Så lutar åt att jag är gräsänka i natt. Hoppas de inte blir allt för sent då han glömde hemnyckeln så han måste ringa och väcka mig så han tar sig in.

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.