Dags för en ny fredags bukett

så härligt skönt med fredag och hela familjen är ledig tillsammans. Veckan har gått jättefort, Tess har fått varit hemma med mig hela veckan. Vi har varit på BVC med Linn för vägning och mätning hon följer fint sin kurva på alla plan. Samt att vi fick en salva som ska hjälpa att få bort den röda  och irriterande huden som blivit under hennes dubbelhaka.

Det har ju varit otroligt skönt väder ute i veckan så vi har varit ute mycket, igår åt vi en tidig middag och gick ut redan halv 5 och var ute till strax före 19, vi klättrade i snöhögen, skottade uppfarten och jag fick springa med barnen på madrassen fram och tillbaka vilket dom älskar, skrattar gott gör dom.

Idag brukar vi ju äta lunch med Jonas, men var inge bra lunch nånstans. Så tror vi skippar de. Men ska iaf en sväng och köpa en bukett rosor.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.