Vilken lördag

Gud vilken skit dag det har varit. Barnen vaknade 5 imorse av nån anledning och den tiden stiger jag inte upp med dom stora. Så dom fick lägga sig i våran säng. Jag är ju ingen person som gillar att ligga och dra mig i sängen så det kröp i hela kroppen på mig. Så min plan var att om dom inte somnat innan 6 så skulle vi stiga upp, när klockan var 05:55 så sov båda. Jag hade problem att somna om men gjorde de till slut. Vi vaknade halv 9 igen så då gick vi upp och åt frukost och skrotade runt här hemma i pyjamas fram till lunch. Jonas satt fast klistrad i telen från de han steg upp, vilket gjorde mig bara mer o mer irriterad. Vi skulle in och handla och jag hade några inköp jag skulle göra. Så började göra iordning tre barn och mig själv och han bor fortfarande i sin telefon. Ingen hjälp, så då blev jag skit arg och  ställde in dagens planer och gick och la mig isängen och lyssnade på en podd och somnade och sov i 2,5 timma tills hockeyn började. Då hade min pappa kommit så vi såg hockey åt mat och drack kaffe och satt och pratade till klockan 21. Skönt att AIK levererade vinst idag mot Modo.

Och nu har vi nyss sett film och Jonas har slagit igång ps4an och nördar  lite Destiny med sina polers, dom gör nån raid om jag har fattat de hela rätt..vekar rätt klurigt alla måste synka och göra rätt grejer i rätt ögonblick..

image

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Vilken lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.