Välkommen 2016

Går kvällen spenderade vi hos Thony och Linda. Vi åt god mat alldeles för god, Neo åt 4 köttbitar. Så maten fick mer än bara godkänt. Thony hade gjort en supergod efterrätt med hemmagjord maräng och egen daimglass som jag åt förryckte av trodde magen skulle spricka. Sen försökte vi vuxna spela spel, inte de lättaste med 3 barn eller rättaresakt en Tess som vi var tvungen hålla koll så hon inte matade deras lilla mops med diverse godsaker. Tolvslaget skålade vi in inomhus med Pommac sen knatade vi ut för att kolla på alla fyrverkerier samt drog i väg våra egna. Neo blev som vanligt rädd så vi stod inne i deras trapphus  med Disa. Neo var så söt och sa till Disa Det är okej att vara rädd och sen strök han henne försiktigt på huvudet. Vi hade en super trevlig kväll  och det första Neo sa imorse var att han ville leka mer med Milly.

Natten har tyvärr innehållit lite sömn så Neo haft mycket drömmar och sen fattade han inte att vi kommit hem så tillslut var vi tvinga att väcka upp han helt och sen vart de lugnt och han sov gott dock i våran säng, men det var bara mysigt att ha han där var så längesen han sov där nu.

Så denna dag började med en stor kaffe, har äntligen lyckats pilla till så nu blir kaffet bra i maskinen igen. Tess hade varit där och pillat.

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.