Söndag

Igår var en riktigt bra dag, strax efter lunch ringde farfar och han och Emma ville komma och hälsa på. Det vart kaffe och trevliga samtal. Fick veta att dom drar på en härlig semester snart och det var ju bra att vi fick veta de då vi strax ska börja med dop planeringen så vi lägger de när dom kommit hem. Men först måste ju ungen få sina namn. Att sista ska ungen ska bli problem, kan inte bestämma mig.

När dom for hem så gjorde vi oss klara för att fara till farmor och BoE och äta nyårsplankan samt spela julklapps spelet. Vi vart inte där så länge då vi måste få ordning på läggtiderna. Visst är de skönt med ” sovmorgon ” men jag älskar att dom i regel ligger i sina sängar mellan 19 och 20 på vardagskvällarna och på måndag börjar ju Jonas om att jobba så det kändes viktigt att få dom isäng. Linn var ovanligt missnöjd, fick bra när farfar var här men eftermiddagen var hon en skrikbebis och värre blev de när vi kom hem. Men hon somnade för kvällen klockan 22.

Idag steg jag och Tessan upp 9 vi tog med oss täckena och la oss i soffan och slog igång….frost…kunde små slumra till och från tills Neo kom och ville ha platsen så klev upp och gjorde en kaffe vilket behövdes då jag kände mig mer död än levande. Vi har inte gjort många knop idag vi eller Jonas rättare sagt byggde ihop Tess legoslott hon fick av gammelfarmor i julklapp så det roade sig barnen ett bra tag.

image

 

 

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.