Fredag den trettonde

Visst sägs de vara en otursdag ?? jag är inte speciellt skrockfull av mig. Igår kväll provade vi ge Linn en flaska ersättning. Inte för att jag ska sluta amma men för att vi vill se att hon accepterar flaskan och ersättningen. Det var ju meningen ska skulle och fixa min rygg denna vecka men fick avboka de då barnen fick magsjuka. Och nästa vecka då jag ska dit så ska ju Linn vara med Jonas och om hon blir hungrig är de ju bra om vi provat innan. Och sen vill hon bara ligga vid bröstet på kvällen från 22-02 denna vecka så ville se om det vart bättre och det blev de. Jonas fick ge flaska sen ammade jag och hon såg så härligt mätt ut. och somnade gott och vaknade 06 imorse. Då ammade jag henne sen fick hon komma till våran säng och nu är klockan 10 snart och hon sover fortfarande gott.

IMG_6906

typ såhär såg hon ut igår efter flaskan

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Fredag den trettonde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.