Så nöjd

Tycker vi har varit riktigt duktiga denna helg. Igår lördag gick vi ut redan strax efter halv 10 och började städa i förådet på baksidan och slängde en heldel skit som vi samlat på oss genom åren. Så nu rummer vi åkgräsklipparen och stora grillen utan problem. 

Sen kom ju barnens farmor och Boe med stora traktorn och hämtade gruset vi hade över på uppfarten och såg hockey med oss. Efter matchen stannade pappa på middag    Och när han for la vi oss i soffan och såg en serie.

Idag har vi också varit i städar och röjar tagen, på förmiddan fick sig fårrådet på framsidan en omgång. Vi till och med höjde de en decimeter med hjälp av domkraften så nu är de inga problem att öppna och stänga när snön kommer. Och även där vart de en heldel skräp som vi ska kasta. Och alla barnens uteleksaker fick flytta dit. Nu är de bara studsmattan kvar som förhoppningsvis plockas bort nån kväll här i veckan..

Farmor och Boe kom och hämtade den sista skopan grus så nu kan vi äntligen ha båda bilarna på uppfarten. Och när Tess vaknat så for vi och hälsade på dom  i Bjässviken så barnen skulle få åka traktor, och de vart så klart uppskattat..

  
Sen var de bara att skynda sig hem för Jonas skulle följa med en kompis och klättra klättervägg, var tydligen super roligt och Jonas har fått blodad tand. Så roligt för honom. Medan han var borta så var jag och barnen hemma och roade oss vi var ute med Jessica och barnen. 

Sen vart de en snabb middag och sen for vi till barnens farfar och hans familj och hälsade. Super trevligt och barnen har riktigt roligt. Som vanligt går tiden i en rasande fart när man är där och klockan blev lite senare än vi tänkt. Så hoppas inte Neo, Tess och Emma är allt för trötta i morgon när de är dags för förskola. 

  

Gilla(2)Ogilla(0)

Kommentera