Det här med namn är inte så lätt…

Äntligen fredag. Barnen är på förskolan och jag har precis blivit klar med städningen här hemma. Så nu kan vi ta helg. 

  
Idag är de 2 dagar kvar till Bf. Har inga som helst känningar på att det ska hända nått. Lite ilningar ner mot jumskarna men så var de med Tess också. Bb väskan är så gott som klar. Igår kväll satt vi och försökte enas om namn, vi har ett tjej namn som vi båda gillar. Men det är omöjligt med ett pojknamn, vi har några men inget klockrent. Eller jag tycker ju mina förslag är ju superbra med Jonas håller inte med. Ända sen Vi väntade Tess så har vi haft Oliver som favorit och skulle de nu bli en kille så var de ett självklart namn, men nu hår inte de då våra grannar valde att namnge deras son de. Går ju inte att ha två barn på samma gata som är födda samma år med samma namn. Så bara att fundera vidare. Mina förslag har varit- Linus, Matheo då vi båda gillar Theo men det finns redan två Theo i byn och Vidar så vi får se vad de blir..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.