Allergi…

Kag tror jag har läst allt som går att läsa på om allergi speciellt dom symtom som Neo har, irriterande ögon och hosta och trött. Har pratat med vc och där fick jag som inget direkt svar på mina frågor och dom tror han känner av häst. Men sa att han inte varit på förskolan i veckan och att han är irriterad även hemma. Dessutom vill jag kolla upp om han har astma. Men dom tycker att vi väntar med de. Iaf så tycker sköterskan att vi ska påpeka igen på fsk att han är allergisk mot häst. Men när han även känner av nått hemma så känner jag och jonas att vi vill utreda hans allergi mer. Kan vara så mycket han känner av, mögelsporer, är tydligen mycket sånt i luften nu, gräs, parfym, kvalster. 

Ringde bvc och pratade med våran sköterska där och hon sa att när man är allergisk så är man mer känslig när man är förkyld  och han kan behöva ögondroppar. Men hon skulle prata med läkaren och återkomma förhoppningsvis idag eller till veckan. 

  

Gilla(1)Ogilla(0)

Kommentera