Måndag och en ny vecka

Vilken fin helg vi har haft. Vi har har sett när våra vänner gifte sig en sån fin dag. Barnen spenderade dagen och kvällen med farmor och Boe.

Igår söndag hade vi en jätte härlig dag med Thony, Milly, Tindra och deras 11 veckors mopsvalp Disa. Vi började med en fika på café kajutan för att sen fara hem  och dra på oss långbyxor och packa skötväskan för att träffas i lekparken på Nordanå. Barnen hade hur roligt som helst. Sen avslutade vi med middag på Dallas.

Idag verkar det bli superbra väder, sol och klarblå himmel och klockan är strax före nio. Vi ska strax äta frukost, barnen hoppar studsmatta och jag sitter i min hängstol. Efter lunch blir det nog en sväng till pölen skulle jag tro…

image

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.