Händelserik Helg

I lördags följde vi pappa till Lycksele, han köpte en bil. Vart lunch där och sen körde vi hem. När vi kom hem for vi direkt och grattade Melvin som fyllde hela 3 år och hans bror Josef som fyllde 5 för 2 veckor sen. När vi kom hem där ifrån så hade vi ett gräsklippar rally. Våran, Jonas farmors gräsmatta och byns gym klippte vi eller vi och vi Jonas var duktig. Själv passade jag på att städa på gården. Sen vart de inte många knop den kvällen.

Igår söndag kickade Tess igång som vanligt 7:10 och jag satte igång att städa. Renbäddade sängarna och dammsög och dammtorkade. Jag och älsklingen bestämde oss för att fara nånstans att äta lunch och det hade även Thony o Linda tänkt  så vi möttes upp på Tre kronor för Neo ville så gärna äta kyckling. Men innan vi for så hade Neo tvättat våran bil med målar tvätt. Vart lite panik innan vi skjölt av allt trodde vi men det visade sig att han hunnit ta båda sidorna så det blev en oplanerad biltvätt innan vi kunde äta lunch. Neo åt en vuxen portion av kycklingen och jag och Tess delade på en. Som vanligt åt han bara kycklingen Neo och lämnade de mesta av tillbehören men mätt vart han iaf fall. Jonas drog nog nitlotten och valde en kebabsandkiosken

Barnen fick leka av sig lite energi i lekparken på Alhem och sen avslutade vi med en mjukglass på Bergsby kiosken. Fyra timmar i solen gjorde sitt och hela familjen somnade i sängen då vi kom hem i en timma. Välbehövligt!

Sen hade vi fyllt på energiförådet och gick ut, jag målade nästan klart sockeln på huset och Jonas körde slut på barnen.

Gilla(1)Ogilla(0)

Kommentera