En rätt bra torsdag ändå

Började vår förmiddag hos familjen Sandberg redan kl 10. En kaffe i solen och trevligt sällskap var precis vad jag behövde denna morgon.  Vi vart där lite längre än vad jag tänkt, och Neo beställde korvstroganoff till lunch. Tog nytt person bästa  med att tillaga den på 15 minuter. Barnen var glada och åt med god aptit. Sen kom pappa Jonas hem en kort stund för att hämta jobb datorn till barnens glädje. Inte dåligt att få krama och pussa på pappa.

Sen gick jag och barnen till cafe pärlan och köpte glass och träffade andra bybor och hade trevligt en stund. .

Ikväll medan Jonas la barnen gick jag ut och började måla sockeln på huset. Vi har ju lågt grus runt huset nu och det är bara kvar att riva hundgården och sen gräva och lägga grus där sen är detta projekt klart. Förhoppningsvis hinns de i helgen är nöjd om hundgården ryker.

image

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.