Borde inte klaga

Men nu är de för varmt ute för denna preggo morsa. Vill helst vara inne med ACN igång. Men mina små troll vill nått annat som att vara ute och cykla.

Gårdagen vart riktigt trevlig. Älsklingen som hem vid lunch så vi gick och hämtade barnen på förskolan sen for vi till Byske havsbad. Inte så mycket bad men mellis på stranden och Neo fick ta med sig cykeln och pröva cykelbanan som var lite svår. Men övning ger ju färdighet. Många krascher blev de och tårar.

På kvällen kom Kicki, Frida, Viktor och Are hit. Riktigt trevligt. Medan Jonas hjälpte henne med datorn så passade jag på att läsa lite i min bok. Men när klockan närmade sig 2 så orkade jag inte hålla mig vaken, somnade innanr.  huvudet nuddade kudden typ.

Har fått hem packetet från Reima, skorna var super fina men funderar om jag ska ta en storlek större på skorna till Neo.  Overallen har hon inte prövat än.

image

Våran lilla krulltott

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.