Ny säng

Förra veckan köpte vi en ny säng till Neo och Tess fick ta Neos ” gammla” och de har nu sovit i sitt rum i ca 5 nätter. Och det går hur bra som helst. Neo sover hela nätter och Tess sover också riktigt bra. Vaknar ju av minsta ljud som hon gör dock. Men hon älskar  att sova i nya sängen hon kan ligga hur hon vill. 

  
Neo har tjatat om en sånn säng som Milly har sen vi var och hälsade på dom. Är inte klar med deras rum än, vi ska köpa en hängande fönsterlampa samt ta bort den vita gardinen. Skulle vilja måla och tapetsera om och byta golv med det får vänta tills deras andra andra rummet är gjort.

Nattlampan somjag tror Tess fick i julklapp är riktigt bra och den ska alltid vara på när dom ska sova, och om vi glömer slå på den så blir vi påminda..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.