Förkyld

jag har lyckas dra på mig en förkylning, ont i kroppen, tät nästa och ont i halsen och känner mig konstig. Har iaf handlat nässprey så nu är natten räddad. 

Idag har vi iaf bokat en tid på Hammarängensbil så på fredag ska dom fixa lite små fel som är typiska Saab fel som jag förstod de. 

Till barnens stora glädje kom glassbilen idag så vi fyllde på glassförådet med barnens favorit glass. 

Till middag vart de grillade hamburgare tillsammans med familjen i bjässviken. Vi gick till vattnet och tittade till farmors båt sen spelade vi två parti mölkky och jag lyckades vinna båda gångerna dessutom. 

 
Vi blrjar känna lite stress en semester vecka har gått och nu är vi inne på den andra och vi har inte ens börjat med att fixa nått på huset. I veckan verkar de ju ska regna mest varje dag så vi ska ta tag i lekrummet och försöka tapetsera om där. Det blir kvälls göra då barnen har somnat. Sen spacka sockeln på huset alla skavanker och sen måla den. Det är dom målen vi har denna vecka. 

Sen fyller ju Tess år nästa vecka så vi ska försöka hinna med en tripp till Luleå för att handla pressenter. Och vi avslutar denna vecka med ett dygn i Lycksele. Kommer bli så kul! 

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera