Dagar fyllda av roligheter

i torsdags var de min tur tydligen att fylla år. Dagen började med en god frukost med familjen på stan. Sen lite strosande i affärer för att avsluta sen avsluta med en god lunch. Vi han bara komma hem så kom mamma och pappa fick fina pressenter. 

Till middag hade vi bjudit svärmor och BoE. Även av dom fick jag otroligt fina pressenter bla en Escada parfym som jag önskat mig. Av Jonas o barnen fick jag en målarbok som jag velat ha så länge samt en drös med färgpennor. Så härligt att sätta sig en stund då barnen somnat och bara måla.  

I fredags for vi en sväng till Piteå, vi hade tänkt gå på stan men insåg vårt misstag när vi kom fram att det var ju pdol och efter 45 minuters letande efter en vettig parkeringsplats så parkerade vi på Big Boy och åt lunch på Sunes för att sen köra tillbaka hem. Vi for på Xl bygg för att kolla va de kostar att köpa nogra nya tegel nockar till vårt tak och lite dyrare än va vi trodde. 

Vi avslutade dagen på bästa sätt, vi vart bjudna på middag och båttur hos barnens farmor och BoE. Vilket var super trevligt. Och när vi kom hem somnade barnen direkt och vi såg en ny Johan Falk Film – Lockdown.

Igår lördag var vi bjudna till jonas arbetskompis Patrik och hans familj dit Sid flyttade. Så trevligt och barnen hade hur roligt som helst. Vi fick se Siddan döda sin första Sork vilket barnen tycke var väldigt spännande.

  

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.