Ledig i dagarna två

idag är jag ledig, barnen behöver lite ledighet och vila då dom har fått en jobbig hosta på kvällar och nätter. 

Igår var vi äntligen på utvecklingssamtalför Neo. Roligt att höra hur dom upplever Neo. Han är väldigt uppmärksam, och en rutin människa, väldigt hjälpsam, duktig på att klä sig var några av sakerna. Och vi höll med för så är våran Lilla pojke. Han vart väldigt glad då pappa var med och hämtade .

Det har ju varit så fint väder de senaste dagarna och jag har haft kortdag så vi har varit ute både flre och efter middagen och cyklat. Tess har nu mer fått klämm på balanscykeln och är riktigt duktig. Många kracher blir de men hon säger bara mera mera och sätter sig på cykeln igen. 

Idag är båda våra bilar på verkstad, vår  gammbil har ett missljud och vår nya bil ska äntligen få sig en ny bagagelucka och bakkjol Sen en släp blåste in i bilen förhoppningsvis slipper vi lacka om hela bilen så jag håller tummarna att dom får till rätt färg. 

  

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.