Vab

idag är jag hemma och vabbar med Neo. Han vaknade igår kväll och hade en riktigt skällande hosta och massor av slem spydde han upp. Så jag for och jobbade 2 timmar imorse så barnen skulle få frukost, nybakat bröd och bomulls gröt. Hoppas att neo inte blir mer sjuk än så här, hosta och lite slö. Så är han nog på banan nästa vecka. 

Förra fredagen var Jonas i väg med Tess till Bvc och 1 och 1/2 års kontroll. Hon imponerade på läkaren och Kajsa med sitt tal och sin nyfikenhet. Hon talar meningar och har jättebra motorik för att vara ett och ett halft.  Roligt att höra. 

I veckan hade jag ett samtal med min chef. Vi har fått ett häfte som vi skulle gå igenom och komiptens bestämmas. Antingen blir man resturangbiträde eller kock. Själv fick jag titeln kock, den satt bra. Så nu är de förskolor som jag jobbar på. Skönt att vara mindre på mottagningsköken.Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.