Fredag

Vilken mysig dag jag och barnen har haft, efter frukosten var bort plockad tog vi på oss ytterkläderna och gick ut. Satte barnen på bobbarna och så gick vi en promenad, gick och hälsade på Neo’s kompisar som var ute och lekte på humlegården. Några barn vart riktigt glada av att träffa Neo så det var riktigt roligt att se. Sen gick vi vidare och såg ett gäng traktorer skotta och båda var fastklistrade och tyckte det var väldigt intressant. Sen gick vi hem och lekte på gården en sväng. Vi skottade med Neo’s traktor, den leken kan vi leka hur länge som helst utan att han lessnar. Fick se sopbilen komma och tömma kärlen vilket var en höjdare.

Sen har vi, lagt alla Neo’s pussel, Tess roade sig med ett nalle Phu knappussel, spelade var är katten?, byggt duplo och varit ut en sväng efter maten. Så jag känner mig nöjd med dagen.
Tess har ju hittat tjusningen med paddan, och även hon älskar Appen talking Tom, när Neo var i samma ålder så sa han alltid Dabbah = tjabba och Tess sitter med paddan och ropar BoE ❤️är så gulligt.

IMG_2372.JPG
Dagens bild får vara Tess och BoE som lånade min Telefon när vi var hos Dom och åt den årliga nyårsplankan. En riktigt trevlig kväll och god mat fick vi ❤️ jag och Frida fick äga i squense, ett riktigt roligt spel. Neo höll sig vaken ända tills vi for hem vid 23 tiden men somnade så fort vi lämnat parkeringen och vaknade inte ens då vi klädde av han och ta en i sängen.

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.