Flyg! sa Alfons Åberg

Imorgon är de dags för premiär för Neo att gå på Bio, vi ska se Alfons Åberg och 40 min blir alldeles lagom att börja med. Tess ska vara med Farmor och BoE så hon lär ha massor av kul.

IMG_1060.JPG
Annars har denna dag varit en riktig slappar dag, Morfar kom hit och åt middag och såg hockey och nu slappar vi i soffan tillsammans till kvällens andra film. Är så roligt att pappa vill spendera så mycket tid med oss och framförallt sina barnbarn, Tess har varit en riktig Moffe tjej idag.
Sen Tess fick jullov från förskolan så har hon börjat prata massor och försöker säga jätte många ord. Några ord dom kommit den senaste tiden är, jacka, dricka, goga = godis, docka, moffa = morfar, biiil, kaka, sko, Tess.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.