En spännande fredag

Denna vecka har ju gott i rasande fart. Barnen är tillbaka på förskolan och vi jobbar. Gud vad jag uppskattar friska barn. Veckan har varit lugn, vi har myst på inne efter middagen och Neo’s kvälls rutiner har kommit tillbaka så skönt. Igår var jag och barnen lediga så vi bakade en blåbärspaj och var ute en stund på förmiddagen.

Idag då jag hämtade Neo fick jag veta att imorgon ska dom göra en utflykt på humlan, Neo’s avdelning. Barnen ska åka buss till Teatern. Åh så roligt. Först vart jag lite ledsen då jag i te får vara med första gången han får åka buss med sen tänkte jag efter och hur spännande han kommer tycka det är. Och jag är otroligt glad att han får vara med om de. Spännande att göra de utan mamma i pappa också. Då växer han säkert.

Nu ska jag hänga tvätten som strax blir klar sen ska jag ta och krypa ner i sängen, väckaren ringer 05:30 imorgon..

(null)

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.