Äntligen

Hela veckan har Neo tjorvat, inte vid läggningen utan om han vaknat senare på kvällen. Och när han vaknat så ska han upp till varje pris och skriker sparkas slåss och gråter. Och igår var nog värsta kvällen hittills. Till sist somnade han om efter skrik och gråt i ca en timme. Och ikväll innan han somnade så pratade vi igenom vad som händer ifall han vill komma upp efter han lagt sig. Och efter 1 timma kom han tassandes och jag bar tillbaka honom i sängen och inga protester utan han la sig till rätta i sängen och somnade om. Vågar inte ropa hej än men det var otroligt skönt att slippa ha en arg gosse vaken.

IMG_1077.JPG
Detta är våran nya ute lek, vi tar med oss alla traktorer lastbilar och släpar osså går vi ut på baksidan och bygger vägar och skottar snö. Riktigt mysigt är de. Alla har jätte roligt. Neo älskar de iaf och det får mitt hjärta att slå lite extra…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.