3 års kontroll och lös ponny

Idag var de min första arbetsdag för detta år, det började ju bra med att diskmaskinen gick sönder så eleverna åt på papp tallrikar och plastbestick. Sen handdisk tur var att granuldisken fungerade så bleck och kantiner vart ju diskat.
Gick super bra att lämna barnen på förskolan, trots 3 veckor på hemmaplan. Tror dom saknat sina kompisar.

Kvart i fyra var de dags för Neo’s tre års kontroll, han var en helt vanlig tre åring och han kunde lätt pekar ut på bilderna vad Kajsa frågade om, tex vad kan man ha på huvudet? Och han skulle peka och säga mössa. Sen var han 98cm och 14,5 kg.
Tess blir kallad senare dom låg lite efter med kontrollerna då läkaren varit sjuk. Blir iaf bra då hinner jag anpassa mitt schema för hon får säkert feber.
När vi var på väg hem körde vi Södra sidan och när vi körde så upp mot norra sidan och förbi stallet där vi hade Musse, så ser jag att en ponny hade rymt. Så jag och Jonas stannade bilarna och Jonas tog ponnyn och jag gick och knackade på och sa att en ponny var lös. Hade kunnat sluta illa hemska tanke om han hade blitt påkörd den lilla ponnyn. Men nu gick de ju bra.

IMG_1096.JPG
Våra nya ljuslyktor, vart riktigt nöjd!

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.