Middagsgäster

Efter en riktigt slappar förmiddag här hemma så packade vi in oss i bilen för att fara och handla. Vilket var välbehövligt, många av bas varorna hade tagit slut. Fick ett sånt sug efter köttfärssås och spagetti så det vart dagens middag. Vi fick trevligt middags besök av Barnens farmor och BoE, som såg hockeyn med oss. Neo la pussel med farmor och BoE lärde Neo hur man passar och skjuter med puck och klubba. Och fort lärde han sig också. Han fick otroligt fina julklappar av dom. En AIK hockeyklubba, en match puck av Skellefteå AIK en AIK mössa av BoE som numer är favoritmössan, inomhus puckar dom är mjuka som självklart har AIK loggan på sig, plus massa andra fina saker. Neo har blivit ett riktigt AIK fans. Fast matcherna är roliga typ en period. Men det kommer nog med åldern skulle jag tro. Längtar tills han få gå på första hockeymatchen, som förhoppningsvis inte är för allt långt bort.

Är sjukt taggad för några timmar på stan ihop med maken imorgon. Förhoppningsvis hittar jag nått i klädväg att handla, behöver tröjor och nya underkläder.

IMG_1049.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.