Äntligen helg

Skönt nu är de äntligen Jullov. Denna vecka har varit hemsk. Har inte haft tid till nått har varit saker hela tiden. Det bästa är att Neo har fyllt 3 år. Han vart väckt med sång och packet i sängen. En ny Bob, skylandes, och lite spel. Sen på kvällen kom familj och vänner för att fira. Många fina packet bliv de och Neo älskade att vara i centrum. Hann inte att baka tårta så vart 2 köpta från Kåge bageriet. Neo vart då iaf nöjd då han fick sin efterlängtade traktortårta.
Onsdagen var de först jobb sen hem och hämta barnen för att sen göra sig klar för att fara till kyrkan för att se julkonserten med David Lindgren och hans Fru. Så himla bra. Och mysigt att få lite tid med maken utan barnen. Farmor och BoE kom och satt barnvakt.
Igår torsdag var vi bjudna på middag hos svärmor och BoE, skönt att komma till dukat bort. När barnen hade somnat så dog vi båda i soffan.
Idag är de äntligen fredag och denna tuffa vecka lider mot sitt slut. Den har mest varit tuff physiskt för mig. Då en nära mig har inte mått så bra och inte velat ta den hjälp vi erbjuder och vänder allt man säger till nått negativt. Hoppas bara det blir bra snart för de tar så mycket av min energi. Men som tur är så har jag haft en riktigt fin arbetskamrat denna vecka, vad skulle jag göra utan dig Berit ❤️ en helt underbar kvinna som jag har haft turen att lära känna. Arbetsdagarna har gått fort och det har skrattats så tårarna sprutar.

IMG_1029.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera