Andra December

Idag var de skönt att barnen sov till halv åtta men känner mig ändå trött och seg i kroppen. Så hoppas att kaffe ska få mig lite piggare.
Gårdagen spenderade vi mest i soffan, neo är fortfarande inte frisk, nu har han fått virusblåsor i munnen jag tror de iaf eftersom han inte vill äta och när han provar att stoppa nått i munnen blir han ledsen och säger det gör ont. Ska man kunna ha ett jobb och ha småbarn ? Känns som denna höst har bara varit vabb. Hoppas det blir bättre nästa år.

Idag var tanken att jag och barnen skulle baka saffransbullar och längder men vi glömde bort att köpa saffran när Jonas var på Ica igår så förhoppningsvis köper han det idag. Vi skulle ju ta in vår julgran igår, och när vi packar upp den så är granen helt sne?! Hur nu den kan ha blivit de, så blir att köpa en ny i afton.

Barnen har fått öppna sitt andra packet som ha varit i julstrumpan. Neo tycker det är riktigt spännande att kolla i strumpan på morgonen.

Tess har blivit jätte duktig i talet den senaste tiden. När vi läser böcker pekar hon på bilderna och säger – va är de däh? Det är så gulligt. Sen övar vi på olika kroppsdelar.

IMG_4795.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.