Vita tulpaner

Idag har jag varit och jobba på Norrskenets förskola. Jätte trevlig personal och jätte söta barn. Var meningen att jag skulle vara där imorgon med men var flyttad till Byskeskolan, lite tråkigt trivdes så bra på Norrskenet.
Lyckades jobba på egen hand idag ( jag skar mig ) typiskt. Stod och hackade lök och den var så stark och tårarna sprutade och fort var de gjort.
Soppan som jag gjorde vart iaf jätte god och gick hem hos barnen.

På måndag ska jag äntligen klippa och slinga håret. Så igår googlade jag olika frisyrer och hittade en frisyr som jag bara älskar och som passar mig perfekt. Har velat fram och tillbaka men när jag såg bilden på denna så kändes den så rätt. Så ska bli spännande på måndag.
Idag fick jag en bukett med mina favorit blommor av maken samt hade han köpt två biljetter till Julkonserten i december här i Kusmark. Världens bästa!

IMG_4637.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.