Nöjda med dagens arbete

Idag har vi varit duktiga. Medans lillan låg och vilade så möblerade vi om i vardagsrummet. Vi har pratat om de länge men orken eller lusten har lyst med sin frånvaro, men idag tog vi tjuren i hornen. Oj så bra det blev, nu är de bara tv som ska upp på väggen men väggfästet passade inte vår 65 tummare.
Vi vart bjudna på middag av svärmor och BoE, vart en pizzamiddag inte helt fel. Neo fick ge en blomma till BoE, som han tog på störta allvar och gick och bar den tills BoE komme.
Nu ligger vi och ser en kvälls film i soffan. Undrar hur natten kommer bli?, barnen har fått flytta ut från vårt sovrum och tillbaka till deras. Nu när det inte är nån fara för Neo. Då läkaren sa att han inte fick sova själv då han hade problem med polyperna.

IMG_4663.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.