Kiss & Bajs

Så ni som är kräsna kan ju surfa vidare nu.
I höst har vi peppat Neo att gå på toaletten kissa är inget problem det gör han. Han har ju fortfarande blöja då han vill ha den men då han själv kommer på att kissa i toan i stället får han beröm eller väljer själv att vara utan blöjan. Så sakta men säkert går de framåt i träningen. Igår tog han ett steg längre, då han sa att han skulle bajsa, han satte sig på toan, satt där en lång stund och vi peppade. Tidigare har vi lovat att han ska få välja en leksak på leksaksaffären om han bajsar. Och igår bajsade han i toan och oj så stolt han var, ja vi med och en leksak ska inhandlas idag för det han vi lovat. Och i morse då han vaknade var blöjan torr så vi känner att snart kan vi nog skippa blöjan. Vi har haft som mål då han fyller 3 ska vi börja. Men nu ligger vi före i planeringen..

IMG_4606.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.