Går kvällen

Vilken rolig kväll det var igår. Först var vi bjudna till Anki och Beo förra ägarna till Nordic Light. Hur trevligt som helst måste jag säga. Deras hus var helt fantastiskt. Goda tilltugg och jätte trevligt sällskap så sprang tiden iväg. Klockan 19 var vi på arenan för att äta julbord.
Sen när själva julshowen startade var det riktigt bra inderhållning många skratt blev de och Nordic Light vann ju dessutom sångtävlingen, Sören var helt klart bäst med sina danska sånger. ett jäkla drag var de vid vårt bord och Magnus Uggla var helt klart bäst. Vart en tidig kväll då direkt efter showen for vi hem. Morfar passade barnen och det hade gått jättebra såklart.
Trots jag var nykter igår så har jag kännt mig som bakis idag trött och seg. Ikväll när barnen somnat 19:00 så la vi oss i soffan och är nu inne på vår andra film. Riktigt skönt med en slappar kväll i sköna mjukiskläder.

IMG_4693.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera